Reisroute

Estrada de Armacao de Pera M530-1
Lagoa - Porches
GPS Coordinates W8.39965° N37.11664°

Contact: Roland   +31641283897    For Dutch, German, English

Ideaal gelegen in het centrum van de Algarve, op de weg tussen Porches en Armação de Pêra, daar vind je Villa Paraiso.
Gelegen op korte afstand van de mooie en romantische stranden van Senhora da Rocha, met haar kleine witte visserskapelletje, hoog op de rotsen en waar je een mooi uizicht hebt over de zee en omgeving. Door de centrale ligging in de Algarve zijn zowat alle bezienswaardigheden bereikbaar binnen een redelijke tijd, wij liggen slechts 4,5 Km van het befaamde Marinha beach nr 40 van moosite stranden ter wereld en slechts 6 Km van de beroemde cave in Benagil!

Wegbeschrijving:
Vanaf de luchthaven van Faro (46km) bereikt u Villa Paraiso in een goed half uur. U volgt via de snelweg (tolweg) de A22 richting Portimão. Verlaat de snelweg bij afrit 7 Alcantarilha. Op de grote rotonde rijdt u direct weer rechts richting Lagoa en Portimão (op de N125). Na ongeveer 3 km komt u aan bij de rotonde van Porches met palmbomen, neem deze 3/4 en ga omhoog volg deze weg bergop voorbij het dorpje Porches tot u links een watertoren ziet, ga hier rechts in de richting van Armacao de pera en de kust, na ongeveer 1Km vindt u Villa Paraiso aan de rechterzijde, (50Mtr na een klein restaurantje Mar a Vista) sla rechtsaf de straat in en neem deze ingang.

U kunt ook kiezen voor de N125, dit is de gewone hoofdweg die de hele Algarve verbindt, hier hoeft u geen tol te betalen, maar reken dan op minstens een uur vanaf de luchthaven tot onze villa, volg gewoon de N125 tot aan Porches. Na ongeveer een uur komt u aan bij de rotonde van Porches met palmbomen, neem deze 3/4 en ga omhoog volg deze weg bergop voorbij het dorpje Porches tot u links een watertoren ziet, ga hier rechts in de richting van Armacao de pera en de kust, na ongeveer 1Km vindt u Villa Paraiso aan de rechterzijde, (50Mtr na een klein restaurantje Mar a Vista) sla rechtsaf de straat in en neem deze ingang.

In Portugal hebben de meeste straten geen naam en huizen geen nummer, dit geeft problemen met de navigatie daarom vind u hier de coordinaten van Villa Paraiso.
GPS Coordinates W8.39965° N37.11664°

 Ik wens u een goede reis! Roland