Tantra Massage alleen voor vrouwen

Per 2019 kosten all massages 30,- massages zijn alleen voor gasten
 
Tantra is 5000 jaar oud en heeft zijn oorsrong in India waar zelfs hele tempels zijn uitgebeeld met erotische voorstellingen, ben gerust als u dit leest wij zijn een normale B&B hoor en Tantra massages zijn maar een optie maar ik help er veel mensen mee. Ik geef deze massages sinds 2010 en er is veel vraag naar een erotische Tantra massage gegeven door mij, veel gasten komen zelfs 2 tot 3x per jaar hiervoor op vakantie. Deze massages zijn erg populair en gezond voor jong en oud. De regels zijn helder jij bepaalt wat je wilt en niet wilt! verder alles kan niets moet. Je kunt kiezen voor een Tantra massage op de tafel, goed voor beginners en als je liever wat afstand bewaard, gevorderde die al weten wat ze willen en meer contact willen kiezen voor de normale variant op het matras.
 
Mijn erotische massages zijn op Tantra geinspireerd en wordt gegeven op de tafel of op een matras op de grond, want het bevat ook body massage, Tantra is een oude spirituele beweging uit het Oosten en de herkomst is India. Het is ontstaan ​​uit hindoe, maar ook in het boeddhisme. In tegenstelling tot andere spirituele stromingen eert Tantra de Seksualiteit en volgt het pad naar extase en verlichting. Tantra heeft vele stromingen ik gaf rode Tantra deze stroming besteed meer aandacht aan de erotische kant, met aandacht en respect en het liefdevolle van Tantra, ik werk met je chakras en let op je ademhaling, maar verder zijn mijn massages zijn niet zweverig en we doen ook niet aan dansjes en rituelen zoals de meeste Tantra beoefenen, dit is juist een van de sterke punten van mijn succes.
 
Een erotische Tantra massage is voor vrouwen die weten wat ze willen en alles kunnen laten gaan, ook kun je al je gevoelens en verlangens tijdens de massages uiten en bent u door mij ook makkelijker te lezen dan als je als een strijkplank niet beweegt, dan is het moeilijk om je te lezen wat je wel of niet fijn vind, als je je laat gaan kan ik hierop reageren, interactief worden en de masseur aanraken mag of veel plaatsen niet als je dat zou willen maar bij mij wel want ik wil dat je je helemaal vrij voelt. Een erotische massage is een zeer zachte respectvolle sensuele ontspanningsmassage met veel olie, en ook je intieme delen (Yoni) van het lichaam worden gemasseerd, dit zal je seksuele energie (kundalini of levensenergie) wakker maken en op laden. De energie die vrijkomt kan de chakra's in balance brengen en je een totaal extatische ervaring bezorgen, vooral als je al het genot van de massage totaal ontspannen tot je kunt nemen. Veel mensen ervaren het contact in deze erotische tantra massage als een zeer helende massage, zowel geestelijk als lichamelijk, de zorgzame en zachte trage strelingen, geven je meer contact met je lichaam, en je zult lichamelijke reacties ervaren die je nog niet had meegemaakt. 
 
Het is gewoonlijk dat de masseur net zoals u ook naakt is, dat betekent niet alleen prettig werken,het is ook belangrijk om in Tantra op hetzelfde niveau als de client te zijn. Het is raadzaam om niet te veel te eten of te drinken voor de massage, een bijgeschoren of liefst gladde yoni (de vagina) maakt de massage nog aangenamer en gemakkelijker. U hoeft zich niet te schamen voor uw lichaam, mijn klanten zijn dik of dun, en jong en oud. Als je denkt wat zijn de witte vlekken die Roland heeft, dit is een onschuldige huidaandoening vitiligo genaamd. Binnen in de massageruimte wacht de warme olie, kaarsen en ontspannende muziek op je. De massage zelf duurt 60 minuten, maar ik kijk nooit naar de klok, zodat je hier niet over hoeft na te denken.
 
Ik gebruik olijfolie, spring na een massage niet direct aub in de Jacuzzi of zwembad douche u eerst de olie af. Bij de massage is om verschillende redenen geen partner meer toegestaan, heb je hier problemen mee dan neem je gewoon geen massage. Als je vragen hebt kun je me altijd een e-mail sturen, Namaste Roland