Restaurant

In de directe omgeving vindt u verscheidene restaurants, zelfs op 50mtr! Bij Mar a Vista kunt u al voor 8,- een complete maaltijd eten inclusief een drankje, desert en koffie. Ook een super adres is Panorama sol typisch Portugeuss meer keuze uit vis en vlees gerechten en goedkoop, een complete maaltijd voor 10,- In de buurt is een goed aanbod in zowel plaatselijke specialiteiten als de internationale keuken, en 2 sterren restaurants. 

Binnen een straal van 50mtr tot 1,5Km van Villa Paraiso, vindt je 7 restaurantjes, 2 cafes, een supermarkt een pizza take away, en een snack-bar. Verder heb je een heel goed visrestaurant op het strandje van Senhora da Rocha en tientallen leuke restaurantjes langs de promenade van Armação de Pêra (2 a 3km).

De wijnen uit Portugal en met name die uit de Algarve, krijgen de laatste jaren een zeer goed reputatie en zijn meestal voor erg vriendelijke prijzen te krijgen. Met uitzondering van de sterren-restaurants, eet je in de Algarve gemiddeld voor 20,-pp een volledige maaltijd, inclusief wijn en koffie.

Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze, geregeld is er ook een restaurant met een speciaal menu of een avond met fado-muzikanten.