Overwinteren B&B Villa Paraiso

Overwinteren in Villa Paraiso voor een lage prijs is mogelijk!, als het onbewolkt is kunt u het hele jaar buiten zonnen ook naakt. Ik zal u eerst het weer hier uitleggen, want het weer wat u op het nieuws ziet werkt hier anders dan bijv in Nederland, als u 15c of 18c ziet is dit een gemiddelde temperatuur voor Algarve, in de morgen en avond is het fris of zelfs koud in Algarve maar tussen 11am en 4pm is de gevoelstemperatuur 22c tot 25c. Als er in NL een afbeelding met wolken staat met een bui, is het meestal de hele dag bewolkt met regen, hier in Algarve 10 minuten of er komt niets omdat wij vlak bij zee gelegen zijn. Om als Nederlander het weer hier te begrijpen is eigenlijk heel eenvoudig, het gaat hier van herfst direct naar lente, je kunt eigenlijk helemaal niet spreken van een winter, er zijn altijd bloeiende planten en de lammetjes worden hier al in Dec geboren ipv Maart. De zon is hier gevoelsmatig wel 2 tot 3x zo sterk als in NL en verbranden in de winter is mogelijk. Als het dagen bewolkt is het hier ook druilerig weer, maar ook weer mooi om te gaan wandelen langs de kust.

Neem daarbij de warme jacuzzi, de massage opties, de schitterende stranden die niet druk zijn en je wilt niet meer weg. De lage prijs houd in alle service kosten, 1x per week nieuw beddengoed en handdoeken, wij serveren wel geen ontbijt in de winter maar u heeft een eigen koelkastje op de kamer plus u kunt gebruik maken van de Jacuzzi, keuken en een gezamenlijke grote koelkast.

15 Nov t/ m 15 Maart, Goedkoop Overwinteren!:
Overwinteren is popular bij ons ben er dus snel bij! Minimale boeking 7 nachten. U heeft een gezamelijke lounge met open haard, koelkastje op kamer, verwarming, verwarmde Jacuzi, 1x per week kamerschoon maak en nieuw beddengoed, wasmachine te gebuiken in samen spraak. Geen ontbijt maar u kunt gebruik maken van de keuken en er is een koelkast met extra ruimte voor alle kamers. Inclusief onbeperkt gratis sinaasappels en manderijntjes eten uit eigen tuin! Wilt u wel ontbijt dan kost het 7.50,- per persoon per dag extra.
Kamer Nr 4 voor 150,- per week, of 450,- per maand.
Kamer Nr 2 of 3 voor 175,- per week, of 550,- per maand
Mastersuite Nr 1 met eigen woonkamer en kitchenette 225,- per week, of 700,- per maand
Bekijk de kamers op www.villa-paraiso.com/kamers/
 

Wij bieden daarnaast ook Yoga retraites, Massage retraites en losse Yoga en Massage opties.

Deze foto laat zien hoe een winter in Algarve eruitziet!