Overwinteren

Over winteren in ons Paradise voor een lage prijs dat is mogelijk!, als het onbewolkt is kunt u het hele jaar buiten zonnen ook naakt. Ik zal u eerst het weer hier uitleggen, want het weer wat u op het nieuws ziet werkt hier anders dan bijv in Nederland, als u 15c of 18c ziet is dit een gemiddelde temperatuur voor Algarve, in de morgen en avond is het fris of zelfs koud in Algarve maar tussen 11am en 4pm is de gevoelstemperatuur 22v tot 25c. Als er in NL een afbeelding met wolken staat met een bui, is het meestal de hele dag bewolkt met regen, hier in Algarve 10 minuten of er komt niets omdat wij vlak bij zee gelegen zijn. Om als Nederlander het weer hier te begrijpen is eigenlijk heel eenvoudig, het gaat hier van herfst direct naar lente, je kunt eigenlijk helemaal niet spreken van een winter, er zijn altijd bloeiende planten en de lammetjes worden hier al in Dec geboren ipv Maart. De zon is hier gevoelsmatig wel 2 tot 3x zo sterk als in NL dat betekent wel dat als het dagen bewolkt is het hier ook druilerig weer is.

Neem daarbij de warme jacuzzi, de massage opties, de schitterende stranden die niet druk zijn en je wilt niet meer weg. De lage prijs houd in alle service kosten, 1x per week nieuw beddengoed en handdoeken, wij serveren wel geen ontbijt in de winter maar u heeft een eigen koelkastje op de kamer plus u kunt gebruik maken van de Jacuzzi, keuken en een gezamenlijke grote koelkast.

Overwinter Prijzen vanaf 15 Nov tot 15 Maart (minimaal 5 dagen boeken)
Kamer Nr 4 kleine badkamer slechts 15,- per dag
Kamer Nr 2 of 3 grote badkamer Slechts 20,- per dag
Kamer Nr1 Mastersuite, eigen woonkamer en kitchenette 25,- per dag, incl gasflessen voor verwarming

Wij bieden daarnaast ook Yoga retraites, waaronder zelfs Nude Yoga, Massage retraites en losse Yoga en Massage opties.

Massages
Roland is al sinds jaar en dag bekend met bijzondere massages alleen voor vrouwen tot Amerika en Australië aan toe kwamen gasten speciaal terug ook omdat hij iedereen gelijk behandeld en comfortabel laat voelen, dik of dun, 20 of 80 jaar oud. Hij was zijn tijd ver vooruit en in Algarve de eerste mannelijke masseur met Tantra voor vrouwen, goed voorbeeld doet volgen en er is nu een overvloed aan Tantra aanbieders, dus heeft hij weer een nieuw aanbod uitgedacht. Voordat u overhaast conclusies trekt als erotische massage leest, denk vooral eerst aan uw eigen seksuele gevoelens en hoe u hier mee omgaat, en denk dan eens aan al die vrouwen die hetzelfde als u willen ervaren, vrijgezelle vrouwen, vrouwen met geamputeerde borsten, vrouwen met problemen om klaar te komen, vrouwen met chronische clitoris pijn, bestraalde vrouwen die kanker gehad hebben of nog steeds hebben, vrouwen die misbruikt zijn, vrouwen die een nieuw impuls in hun relatie willen met goed keuring van vriend of man, in plaats van stiekem vreemd te gaan. Hetzelfde geld voor mannen die prostaat problemen hebben en niet egoïstisch zijn maar hun vrouw graag tegenmoet willen laten komen aan hun seksuele behoeftes die ze zelf niet meer kunnen vervullen. Erotische massages zijn niet altijd een seksueel feest, dat kan natuurlijk wel, maar ik zie mij vaak genoeg meer als een heler die andere mensen helpt. Enkele wonderen zijn bijv ook zwangerschappen die al meer dan 5 jaar niet lukten, en nee het is niet mijn kind.

Sensuele Lomilomi Massage op tafel 30,- (Sensueel maar zonder erotisch zones)
Rolands eigen op LomiLomi gebaseerde creatie, erg populair sinds 2013, zeer ontspannend, helend, verlicht spierpijn, het stimuleert de bloedsomloop en het verbeterd de afvoer van gifstoffen. Maar vooral bedoeld om je relatie of gevoelens een impuls te geven, het vervult een gemis en maakt ongekende gevoelens los. Ik ben absoluut niet zweverig en werk alleen met aantoonbare ervaring en gevoelens, onder de massage werk ik ook aan je kundalini (levens energie) die door je ruggengraat loopt, hier loopt ook je centrale zenuwstelsel doorheen dus dan begrijp je beter dat ik hier iets kan activeren en in balans kan brengen, je zult dit snel genoeg merken. Tevens werk ik alleen met chakra’s waar ik zelf in geloof en waar ik wat mee kan, dat betekent met je hart chakra en je sacral en root chakra om je hart en seksuele gevoelens weer in balans te brengen.

Nuru Massage op tafel 30,- (Sensueel met erotisch zones)
Een totaal ontspannende massage, inclusief je erogene zones, het verschil met Tantra is dat met Tantra je de energie van een orgasme eigenlijk moet vasthouden en je met een Nuru massage je zelf kunt overgeven aan je gevoelens, normaal word een Nuru massage of Tantra incl body to body massage op een matras gegeven, maar veel vrouwen vooral de beginnende verkiezen wat afstand met de masseur. Ook hier werk ik met je kundalini en chakras, zeer ontspannend, helend, verlicht spierpijn, het stimuleert de bloedsomloop en het verbeterd de afvoer van gifstoffen. Bedoeld om je relatie of gevoelens een grote impuls te geven, het vervult een gemis en maakt ongekende gevoelens los die je ook mag uiten.

Hoe gaat een massage in zijn werk.
Je maakt een afspraak met mij mondeling of via whatsapp, en je komt naar de massage kamer, waar gedimd licht, kaarsen, een muziekje en warme olie op je wachten. We bespreken kort je wensen want iedere vrouw is anders! en je gaat genieten van je massage. Beide massages worden gegeven met veel olie, masseur Roland en klant zijn beiden zijn naakt, Voor een optimaal effect is het belangrijk om je hoofd leeg te hebben en te houden en dat je jezelf kan zijn, dat betekent op de klok word niet gekeken, het duurt zolang als we nodig hebben, bij mij zijn ook geen vervelende regels wat wel of niet mag, alleen jouw regels gelden, je hoeft dus nergens over na te denken zodat je gewoon jezelf kunt zijn.


I like to take care of you Roland