Wellness, Zwemmen, Zonnebaden, Massages

Relax en geniet van uw vakantie voor lichaam en geest in onze exclusieve B&B Villa Paraiso in Algarve, geniet van de relaxte sfeer waar veel kan en niets moet, geniet van de zon, jacuzzi groot zwembad en een massage optie voor vrouwen. Alleen buiten in de tuin is het clothing optional, dat betekent naakt zonnebaden en naakt zwemmen of in de Jacuzzi is normaal, houd u liever uw badpak aan dan is dat ook prima! Al onze klanten ook de geklede gasten weten dit en hebben geen moeite met bloot, dus gooi net als de eigenaars gerust alles uit als er geklede gasten liggen. Deze optie bied mogelijkheden voor mensen die het graag zouden willen maar het langzaam willen proberen. Op de gedeelde terrassen en in de Villa sla even een handoek om, topless is geen probleem in de villa. 
 
 
Roland bied een relaxte ontspannings massage aan voor vrouwen, de sensuele relaxte Lomi Lomi massage is een eigen creatie met Tantra invloed om uw chakras weer in balans te brengen, deze massages hebben een helende werking zowel lichamelijk en geestelijk en zijn erg populair bij terug kerende gasten! Ziet u witte plekken op mijn lichaam ik heb vitiligo een onschuldige pigment stoornis.
 
Sensual Lomi Lomi Massage, een relaxende massage 45 min op massage tafel. € 30,-
Op Massage tafel, dit is een ontspannings massage gebaseerd op LomiLomi maar met een eigen touch! zoals bij de meeste massages bent u bloot. Bij deze massage glijden de armen en handen ook onder je lichaam door wat een zeer relaxt en sensueel gevoel geef.