Wellness

Relax en geniet van uw vakantie voor lichaam en geest in onze exclusieve B&B Villa Paraiso in Algarve, geniet van de relaxte sfeer alles kan niets moet, geniet van de zon, jacuzzi groot zwembad en diverse massage opties!.
 

Welness Massage's zijn er alleen voor vrouwen!, Massages van Roland zijn inbegrepen in de kamerprijs!. 

*Er zijn alleen volwassen gasten bij Villa Paraiso, buiten is het clothing optional, dat betekent naakt zonnebaden en naakt zwemmen of in de Jacuzzi is toegestaan, houd u liever uw badpak aan dan is dat ook prima! Ook bied deze optie mogelijkheden voor mensen die het graag zouden willen maar nooit durfde, zo kun je langzaam wennen door topless te beginnen en beslissen of helemaal bloot ook iets voor jou is. Op het vlakbij gelegen Strand Praia Grande is ook een groot gedeelte naaktstrand, ook zijn er kleine baaitjes in het laag en hoogseizoen waar bijna niemand komt en naturisme toegestaan is. 

*Roland bied verschillende ontspannings massages aan zoals Hawaiian Lomi Lomi en Tantra massages, Tantra roept bij sommigen mensen misschien direct vragen op, maar ben gerust wij zijn een gewone Bed& Breakfast! het is een optie, Tantra massages hebben een helende werking zowel lichamelijk en geestelijk en zijn erg populair! 

*Lees meer over deze massage's op de volgende pagina's.

Ik geef u graag aandacht.

Roland