Wellness, Zwemmen, Zonnebaden, Massages

Relax en geniet van uw vakantie voor lichaam en geest in onze exclusieve B&B Villa Paraiso in Algarve, geniet van de relaxte sfeer waar veel kan en niets moet, geniet van de zon, jacuzzi groot zwembad en diverse massage opties, alleen voor gasten die bij ons verblijven!. Alleen buiten is het clothing optional, dat betekent naakt zonnebaden en naakt zwemmen of in de Jacuzzi is normaal, houd u liever uw badpak aan dan is dat ook prima! Al onze klanten ook de geklede gasten weten dit en hebben geen moeite met bloot, dus gooi net als de eigenaars gerust alles uit als er geklede gasten liggen. Deze optie bied mogelijkheden voor mensen die het graag zouden willen maar het langzaam willen proberen. Op de gedeelde terrassen en in de Villa sla even een handoek om, topless is geen probleem in de villa. 
 
 
Roland bied verschillende ontspannings massages aan zoals Hawaiian Lomi Lomi en Tantra massages, Tantra roept bij sommigen mensen misschien direct vragen op, maar ben gerust wij zijn een gewone Bed& Breakfast! het is een optie, Tantra massages hebben een helende werking zowel lichamelijk en geestelijk en zijn erg populair! Bij alle massages bij jij de baas en kunt elk moment aangeven wat je wel of niet fijn vind.
 
Lomi Lomi Massage, een relaxende massage uit Hawaii 45 min op massage tafel. € 30,-
Op Massage tafel, je bent normaal naakt, maar houd je liever je string aan als je je niet comfortable voelt is dat ook geen probleem maar kleding bemoeilijkt de massage omdat bij deze massage de armen en handen ook onder je lichaam door glijden.
 
LomiTantra Massage, erg relaxende sensuele massage 45-60 min op Tafel. € 30,-
Rolands zelf bedachte en bekende creatie en erg populair, is een totaal ontspannende massage voor open minded vrouwen, een combinatie met Tantra die je kundalini wakker maakt en je chakras in balance brengt, the massage word gecombineerd met een yoni massage. Aangeraden voor vrouwen die voor de eerste keer een tantra massage willen meemaken en liever wat afstand houden, ook aan te bevelen als je je weer levendig relaxed, totaal ontspannend en gewild wilt voelen.
 
Tantra massage, spirituele erotische massage, 45-60 min. €30,-
Relax je totale lichaam en geest, het helpt ook als je relatie in een sleur zit, voel je herboren met een happy gevoel. De massage word gegeven op een matras op de vloer want het bevat ook body to body massage, beiden zijn naakt, je kunt je overgeven aan je gevoelens en verlangens tijdens de massage, open jezelf en en ben vooral jezelf, het helpt ook je lichaamstaal te begrijpen zodat de masseur je begrijpt, als je niet beweegt of geen geluid maakt, weet de masseur niet wat je wel en niet fijn vind.
 
Tegenwoordig maken sommige mensen graag hun eigen conclusies als ze lezen Adults only en Naturisme en ook nog Tantra, daarom voor de duidelijkheid, wij zijn ruim denkend dat klopt, maar NEE wij zijn geen swingers resort en sexuele handelingen in tuin of jacuzzi zijn hier niet toegestaan! Dus boekt u gerust.