Because people dont read these days we must open with the headline this is a Normal Naturism optional Bed & Breakfast, we are NOT one of those Naturism swinger places! Here No sexual behaviour in garden allowed! 
 
Clothing optional
Wie wil er nu niet streeploos bruin worden! Alleen buiten in de tuin is het clothing optional, dat betekent naakt zonnebaden en naakt zwemmen of in de Jacuzzi is normaal, houd u liever uw badpak aan dan is dat ook prima! Al onze klanten, ook de geklede gasten weten dit en hebben geen moeite met bloot, dus gooi net als de eigenaars gerust alles uit als er geklede gasten liggen, zeker 99% van onze klanten zonnen bloot, alleen in het hoogseizoen ligt dit percentage rond de 90%. Deze optie bied ook mogelijkheden voor mensen die het graag voorzichtig willen proberen, en om er aan te wennen. Op de gedeelde terrassen en in de Villa sla even een handoek om, topless is geen probleem in de villa.

Yoga
Vaak beoefenen mensen Yoga in onze tuin soms is de Villa verhuurd voor Yoga groepen, we hebben nu kunstgras in de tuin zodat yoga beoefenen ook buiten in de winter kan worden gedaan zonder vies te worden. Naakt Yoga is hier toegestaan, Vrijheid van je lichaam en ziel en ontspanning zijn de sleutelwoorden van Villa Paraiso maar allemaal op een fatsoenlijke manier. www.villa-paraiso.com
 
 

Villa Paraiso

Estrada de Armacao de Pera M530-1
Lagoa - Porches
GPS Coordinates W8.39965° N37.11664°
Contact: Roland +31641283897
villa-paraiso@outlook.com