Massages, Jacuzzi, Relax

Alleen voor onze gasten, Roland zijn bekende Tantra of sensuele lomilomi Massages voor vrouwen!, geniet van de relaxte sfeer de Jacuzzi en de zon op uw blote lichaam, een vakantie voor lichaam en geest in onze exclusieve B&B Villa Paraiso in Algarve, geniet van een groot zwembad en de tropische tuin met of zonder badkleding. Open minded ja, maar ben gerust wij zijn GEEN swingers resort! Geen sex in jacuzi of in de tuin toegestaan!
 

Massages alleen voor vrouwen!
Roland is al sinds jaar en dag bekend met bijzondere massages alleen voor vrouwen tot Amerika en Australië aan toe kwamen gasten speciaal terug, als u witte plekken op Roland zijn huid ziet dat is Vitiligo een onschuldige pigment stoornis en geen ziekte.

Sensuele Lomilomi Massage op tafel 30,- (Sensueel zonder erotisch zones) Alleen voor vrouwen! 30-45 Minuten.
Rolands eigen op LomiLomi gebaseerde creatie met veel olie, erg populair sinds 2013, zeer ontspannend, helend, verlicht spierpijn, het stimuleert de bloedsomloop en het verbeterd de afvoer van gifstoffen. Maar vooral bedoeld om je gevoelens een impuls te geven, het vervult een gemis en maakt ongekende gevoelens los. Ik ben absoluut niet zweverig en werk alleen met aantoonbare ervaring en gevoelens, onder de massage werk ik ook aan je kundalini (levens energie) die door je ruggengraat loopt, hier loopt ook je centrale zenuwstelsel doorheen dus dan begrijp je beter dat ik hier iets kan activeren en in balans kan brengen, je zult dit snel genoeg merken. Tevens werk ik alleen met chakra’s waar ik zelf in geloof en waar ik wat mee kan, dat betekent met je hart chakra en je sacral en root chakra om je hart en seksuele gevoelens weer in balans te brengen. 

Tantra Massage sinds 2021 alleen in overleg! 30,- (Sensueel met erotische zones) Alleen voor vrouwen 45-60 Minuten.
Speciale dingen moeten speciaal blijven, ik bied deze massage niet meer aan iedereen aan, als je geïnteresseerd bent in een erotische full body massage neem dan contact met mij op via whatsapp of e-mail en ik laat je weten wat mogelijk is. Een totaal ontspannende massage met veel olie, ook je erogene zones, ook hier werk ik met je kundalini en chakra's, zeer ontspannend, yoni massages, helend, verlicht spierpijn, stimuleert de bloedsomloop en verbetert de afvoer van gifstoffen, vervult behoeftes. Bedoeld om je relatie of gevoelens een flinke boost te geven, het vult een leemte en maakt ongekende gevoelens los die je ook kunt uiten.
 

Hoe gaat een massage in zijn werk.
Je maakt een afspraak met mij mondeling of via whatsapp, en je komt naar de massage kamer, waar gedimd licht, kaarsen, een muziekje en warme olie op je wachten. We bespreken kort je wensen want iedere vrouw is anders! en je gaat genieten van je massage. Beide massages worden gegeven met veel olie, masseur Roland en klant zijn beiden zijn naakt, Voor een optimaal effect is het belangrijk om je hoofd leeg te hebben en te houden en dat je jezelf kan zijn, dat betekent op de klok word niet gekeken, het duurt zolang als we nodig hebben, je hoeft dus nergens over na te denken zodat je gewoon jezelf kunt zijn. De witte gebieden of plekken op Roland heet Vitiligo en is een onschuldige pigment stoornis, geen ziekte. Massages duren 45-60 minuten

De eigenaar Roland Smeets

Clothing optional
Wie wil er nu niet streeploos bruin worden! Alleen buiten in de tuin is het clothing optional, dat betekent naakt zonnebaden en naakt zwemmen of in de Jacuzzi is normaal, houd u liever uw badpak aan dan is dat ook prima! Al onze klanten, ook de geklede gasten weten dit en hebben geen moeite met bloot, dus gooi net als de eigenaars gerust alles uit als er geklede gasten liggen, zeker 90% van onze klanten zonnen bloot, alleen in het hoogseizoen ligt dit percentage rond de 70%. Deze optie bied ook mogelijkheden voor mensen die het graag voorzichtig willen proberen, en om er aan te wennen. Op de gedeelde terrassen en in de Villa sla even een handoek om, topless is geen probleem in de villa.