Wellness, Zwemmen, Zonnebaden, Massages

Relax en geniet van uw vakantie voor lichaam en geest in onze exclusieve B&B Villa Paraiso in Algarve, geniet van de relaxte sfeer waar veel kan en niets moet, geniet van de zon, jacuzzi groot zwembad en diverse massage opties voor vrouwen alleen nog in 2019!. Alleen buiten in de tuin is het clothing optional, dat betekent naakt zonnebaden en naakt zwemmen of in de Jacuzzi is normaal, houd u liever uw badpak aan dan is dat ook prima! Al onze klanten ook de geklede gasten weten dit en hebben geen moeite met bloot, dus gooi net als de eigenaars gerust alles uit als er geklede gasten liggen. Deze optie bied mogelijkheden voor mensen die het graag zouden willen maar het langzaam willen proberen. Op de gedeelde terrassen en in de Villa sla even een handoek om, topless is geen probleem in de villa. 
 
 
Roland bied verschillende ontspannings massages aan, 2019 is helaas het laatste jaar dat deze massages beschikbaar zijn, en zullen veel vaste klanten teleurgesteld zijn dus boek nog snel!
 
Roland geeft alleen relax massages zoals sensuele Lomi Lomi en een Tantra massage, deze massages hebben een helende werking zowel lichamelijk en geestelijk en zijn erg populair! Bij alle massages ben jij de baas en kunt elk moment aangeven als iets je niet bevalt!. Ziet u witte plekken op mijn lichaam ik heb vitiligo een onschuldige pigment stoornis.
 
Lomi Lomi Massage, een relaxende massage 45 min op massage tafel. € 30,-
Op Massage tafel, dit is een ontspannings massage gebaseerd op LomiLomi maar met een eigen touch! zoals bij de meeste massages bent u bloot. Bij deze massage glijden de armen en handen ook onder je lichaam door wat een zeer relaxt en sensueel gevoel geef.
 
Tantra massage, 45-60 min. €30,-
Relax je totale lichaam en geest, voel je herboren met een happy gevoel. Mijn massages zijn op Tantra gebaseerd en worden gegeven op een matras op de vloer want het bevat ook body to body massage, beiden zijn naakt, je kunt je overgeven aan je gevoelens en verlangens tijdens de massage, open jezelf en en ben vooral jezelf, het helpt ook je lichaamstaal te begrijpen zodat de masseur je begrijpt, als je niet beweegt of geen geluid maakt, weet de masseur niet wat je wel en niet fijn vind. Zoals bij alle massages kun je ten alle tijden aangegeven wat je wel of niet wilt! Niet geschikt voor vrouwen met sexuele mentale problemen, alleen geschikt voor vrouwen die weten wat ze willen.